Seminari: Capacitat d’adaptació de les varietats locals al canvi climàtic

Capacitat d’adaptació de les varietats locals al canvi climàtic

L’adaptació al canvi climàtic, segons tots els estudis realitzats sobre aquest tema, exigeix augmentar la diversitat d’espècies i varietats conreades. Aquest increment en la biodiversitat conreada només pot ser realitzat a través de la potenciació de l’ús de les varietats locals o tradicionals, ja que estan adaptades a les condicions locals i tenen una àmplia base genètica sent, per tant, més resilients i presentant una alta capacitat d’adaptació als canvis de l’entorn.

Cap dels altres mètodes pot proporcionar la suficient diversitat per a donar resposta a la variació de totes les diferents condicions locals a escala global.

Des del punt de vista soci-cultural, d’altra banda, són varietats culturalment apropiades i que suposen un patrimoni que inclou des d’usos i manejos realment sostenibles del sòl i l’aigua, fins a la gastronomia i les tradicions, passant per la definició de aisatges agraris.

Si vols escriure’t al taller, completa el formulari:

Dissabte 29 de setembre de 2018

De 11:00 – 13:00 i de 16:00 – 18:00h

Plaça Major, 1. Almassora (Castelló)

Dissabte 3 de novembre de 2018. De 10:00-14:00h

L’Ametlla de Palla. CEVA de la Vall d’Albaida, Carrícola (València)

Dissabte 10 de novembre de 2018. De 10:00 – 14:00h

EPSO Miguel Hernández. Los Desamparados, Orihuela (Alacant)


Completa el formulari

De conformitat amb l’establit en l’Art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, pel qual es regula el dret d’informació en la recollida de dades li informem que les dades de caràcter personal que ens ha subministrat en aquesta i altres comunicacions mantingudes amb vostè seran objecte de tractament en els fitxers responsabilitat de Llavors d’ací. Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercitar els corresponent drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de conformitat amb l’establit en la Llei 15/1999 davant Llavors d’ací com a responsables del fitxer. Els drets esmentats els pot exercitar a través dels següents mitjans: per correu electrònic: llavorsd@llavorsdaci.org; o per correu postal: Llavors d’ací, C/ Quart, 80, 46008, València. Més informació ACÍ.