TALLER: Les xarxes de llavors com a eina de conservació «insitu» de les varietats locals

TALLER: Les xarxes de llavors com a eina de conservació «insitu» de les varietats locals

Les xarxes de llavors són una eina fonamental per a garantir la conservació de la biodiversitat cultivada, no tan sols perquè fomenten la seua conservació «in situ», sinó també perquè són una
eina participativa que enforteix el teixit social dels territoris, tan important per mantenir-los vius i per construir sistemes  sostenibles des del punt de vista ecològic, però també socioeconòmic i cultural.

Des de fa uns anys s’ha intentat consolidar una xarxa amb diverses persones i col·lectius que treballen a la conservació de varietats locals, amb moltes dificultats. Aquest taller es presenta com una oportunitat per avançar en aquesta direcció i construir de manera conjunta unes eines de comunicació i una metodologia de treball que tinga continuitat després del taller.

A més, veurem com es crea un banc de llavors i quals són les cures que hem de tindre per a multiplicar-les i mantenir-les.

Si vols escriure’t al taller, completa el formulari:

CARRÍCOLA (València)

1a Part: Dissabte 13 d’abril de 2019. De 10:00-14:00h

2a Part: Dissabte 1 de juny de 2019. De 10:00-14:00h

L’Ametla de Palla. CEVA de la Vall d’Albaida, Carrícola (València)

MURO D’ALCOI – IBI (Alacant)

1a Part: Dissabte 13 d’abril de 2019. De 16:00-20:00h

Casa de Ferro. Camí Vell de Setla, 11. Muro d’Alcoi (Alacant)

2a Part: Dissabte 1 de juny de 2019. De 16:00-20:00h

Estación Biológica y Jardín Botánico de Torretes (Partida Canal, 18, 03440 Ibi, Alacant)


Completa el formulari

De conformitat amb l’establit en l’Art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, pel qual es regula el dret d’informació en la recollida de dades li informem que les dades de caràcter personal que ens ha subministrat en aquesta i altres comunicacions mantingudes amb vostè seran objecte de tractament en els fitxers responsabilitat de Llavors d’ací. Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercitar els corresponent drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de conformitat amb l’establit en la Llei 15/1999 davant Llavors d’ací com a responsables del fitxer. Els drets esmentats els pot exercitar a través dels següents mitjans: per correu electrònic: llavorsd@llavorsdaci.org; o per correu postal: Llavors d’ací, C/ Quart, 80, 46008, València. Més informació ACÍ.


Si vols saber més sobre el finançament d’aquests tallers, clicka a la imatge.